Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95a94n 46R40á25ž

12. 4. 2017 18:40

S hracími automaty je to stejné, jako s alkoholem nebo marihuanou, či kokainem. Neexistuje mechanismus, který by mohl vymýtit jejich používání a mnoha blbci i zneužívání. Absolutní prohibiční zákaz heren bude mít vždy za následek jejich přemístění do ilegality, stejně jako se to stalo všude, kde zavedli jakoukoliv prohibici a ukazuje se nemožnost jakýmikoliv represemi vymýtit i kouření marijánky a šňupání koksu.

Mimochodem: Absolutně nechápu systém ve kterém je legální se opít do němoty a nelegální si rekreačně dát jointa nebo lajnu koksu, když jsou následky na zdraví alkoholiků daleko brutálnější než u kuřáků marihuany. Stejně tak nechápu, že alkoholismus je považován za nemoc, jejíž léčení je hrazeno z výnosu solidární zdravotní daně a pak v systému chybí peníze na efektivní léčbu skutečných nemocí, na jejichž získání pacient nemá jakýkoliv vliv na rozdíl od alkoholiků, kteří si poškození jater a alkoholickou demenci navodí zcela vědomě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 29,04
  • Průměrná čtenost 1376x
Profesorka ekonomie a vysokoškolská pedagožka dříve na Vysoké škole ekonomické v Praze, nyní na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. V letech 2014 až 2018 členka Zastupitelstva hlavního města Prahy a radní pro finance a rozpočet. Autorka mnoha vědeckých publikací, mezi které patří monografie, sborníky a odborné články v domácích i zahraničních časopisech.

Seznam rubrik