Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P67e59t13r 83S55k44á34c43e40l

12. 11. 2017 22:51

Pasu po všech textech, kde se objeví ona dvě slova..."zdravý rozum". Ano, již v roce 2002 založil pan Petr Hannig Stranu zdravého rozumu. Zřetelně vytušil, co v našich krajinách chybí. V dob, kdy po ANO nebylo slechu, dechu. Za peníze v Praze dům, říkávali naši předkové. Dnes - za peníze jednoho je možné nastoupit do výtahu jedoucího do horních pater "politiky" - ve prospěch jednoho.

0 0
možnosti
Foto

Znova musím napsat: V civilizované zemi se politik, na němž ulpělo nějaké podezření, stáhne do pozadí, aby stranu nepoškodil, a vyčká, až jej soud očistí.

U nás to není zvykem, asi nejsme civilizovaní.

A A.B. není ochoten se pro ANO obětovat.

1 0
možnosti

Vaše vyjednávací pozice by se zlepšila, kdyby ve vašem čele nestála trestně stíhaná osoba a estébák. Až budete demokratické hnutí a ne divize Agrofertu, tak se s tím třeba vypořádáte. Do té doby nesvádějte váš neúspěch na jiné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 1390x
Profesorka ekonomie a vysokoškolská pedagožka dříve na Vysoké škole ekonomické v Praze, nyní na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. V letech 2014 až 2018 členka Zastupitelstva hlavního města Prahy a radní pro finance a rozpočet. Autorka mnoha vědeckých publikací, mezi které patří monografie, sborníky a odborné články v domácích i zahraničních časopisech.

Seznam rubrik