Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Tvrdit, že máme dobré lékaře a dá se jim věřit, že mají zájem o mé zdraví je totální blbost hodná politika

0 0
možnosti
SL

O svém zdraví si rozhoduje každý sám a může mluvit o štěstí, když natrefí na lékaře, který má zájem a skutečně se snaží pomoci. Tzn. pomáhá léčit příčinu - nikoliv následky.

Lékařská věda má mnoho žáků, ale ne každý tomu dá čas a vědomosti. Je jednodušší předepsat jakýkoliv lék, který věda (a farmaceutický byznys) nabízí - než uvažovat, jak se to bude prát s ostatnímu léky, které pacient zobe. A pokud je navíc finančně skrytě motivován (farmaceutickými firmami), tak nevím čemu bych měl slepě věřit :-P

Naštěstí mám lékařku, které věřím. ;-D

Své zdraví si mimo jiné ničíme i vlastní blbostí (lenností si zjistit příčinu a hledat řešení) ;-(.

0 0
možnosti
VH

Hloupý článek. Přesněji článek, jehož každá věta je hloupá.

1 0
možnosti

Nevím, jak můžete napsat takovou hloupost, že lidí nemusí být "zdravotně gramotní", protože od toho tu máme lékaře. Takže by také neměli být "finančně gramotní" - od toho jsou tu přece ekonomové, a ti negramotní ať si nabírají půjčky, neumějí si spočítat, že na jejich splácení nemají atd. A také by asi neměli být "mediálně gramotní" - od toho jsou tady přeci novináři, aspoň budou lépe skákat na lep politikům (jako je vás šéf, ale i dalším). Tak někak jste to myslela?? Nebo je péče o vlastní zdraví podle vás něco méně potřebného než péče o své finance či své informace?

1 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 29,25
  • Průměrná čtenost 1376x
Profesorka ekonomie a vysokoškolská pedagožka dříve na Vysoké škole ekonomické v Praze, nyní na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. V letech 2014 až 2018 členka Zastupitelstva hlavního města Prahy a radní pro finance a rozpočet. Autorka mnoha vědeckých publikací, mezi které patří monografie, sborníky a odborné články v domácích i zahraničních časopisech.

Seznam rubrik