Diskuse

Prezident Macron to za nás ale opravdu nevyřeší!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J35a71n 71H69r86u90b28e65š

25. 8. 2017 11:27

Vážená paní Kislingerová, ono by to chtělo trochu porozumět kontextu. To, co se BS chystá vzkázat francouzskému prezidentovi, je pouze odpovědí na to, že čeští řidiči kamionů jsou ve Francii perlustrováni, zda nepobírají nižší mzdy, než francouzští. Pod záminkou dumpingových cen a ohrožování francouzského trhu práce ve sféře kamionové nákladní dopravy. Nuže pokud Francouzi chtějí diktovat, jaké platy mají dostávat čeští řidiči od českých logistických firem, nemohou oni svým českým zaměstnancům platit méně. Snad jsem Vám pomohl lépe pochopit, oč se tahle hra hraje.

0 0
možnosti

Lidem by ale nevadilo mít stejně draho při stejných platech. Navíc v mnoha ohledech už tu i stejně draho je(v něčem i dráž). Řekněme, že v jádru se má Čech a Angličan nebo Francouz,ale pro průměrného českého obyvatele je výlet na západ do Londýna, Paříže atd. skoro nereálné resp. jen o čumění se do výloh a jedno malé pivo k salátu v restauraci. Ale co to znamená opačně? Angličan se tady může ožrat jak nikdy, pozvat celou hospodu a nakonec zjistí, že vlastně utratil stejně jako by šel na pár piv doma. Proto jsou Češi bráni v Chorvatsku jako paštikáři, co koupí zmrzku dítěti až když půl hodiny brečí, zatímco ožralý Anglán je tam respektován, páč nešetří na ničem.

Ale jinak jo, máme se víceméně stejně.

0 0
možnosti

Nezaspal jste dobu? Ohaduju to tam na ctvrt stoleti....

1 0
možnosti

Vida, tak Sobotka se alespoň jednou za dobu působení ve vládě trefil s těmi 222 lety ;-D, ale jinak už je natolik bezvýznamnou osobou, že se stane zajímavým až tehdy, až policie začne řešit jeho součinnost při prodeji OKD

1 0
možnosti

Ani to ne. Pokud se v té Francii něco nepodělá, můžeme se jí jen přiblížit. Dohnat, ani předehnat nikoliv. No, možná Sobotka počítá s velkou krizí ve Francii. Daleko k tomu není.

0 0
možnosti

Za stávajícího stavu za 222 let, ale ten se může kdykoliv změnit - stačí málo, vývoj přece nikdy není stabilní, stačí jedna pořádná válka a vaše výpočty jsou na nic.

1 0
možnosti